Leveringstid 3-5 hverdage - Fragt kun 29 kr - Fri fragt på ordre over 399 kr

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS FAUSØ DESIGN

Generelle oplysninger

Fausø Design
Solvænget 4
8960 Randers SØ
CVR nr.: 42307688
Telefon: 93804505
E-mail:

 

Betaling

Fausø Design modtager betaling med MobilPay, Apple Pay, Google Pay, Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, VIABILL. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

 

Levering

Fausø Design tilstræber at behandle ordre indgået inden kl. 15 samme dag.

Fausø Design producere produkter efter kundens eget valg og ønsker. Derfor kan der forekomme længere leveringstid, i visse perioder.

Vi sender til hele Danmark. Fast lav pris på levering til GLS pakkeshop - Kun 29 kr. Fri fragt ved køb over 399kr.

Levering til privatadresse - 69kr. Varer vil blive leveret til pakkeshop/leveringsadresse, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Dine varer vil blive afsendt 3-5 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Fx. special bestillinger.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse 

Vores træprodukter er primært lavet i fineret MDF og er derfor ikke beregnet til udendørs brug og fugt. Hvor der skrives "egetræsfiner" og "valnøddefiner", er der tale om MDF eller birkekrydsfiner, med et lag af finer på hver side. Vores produkter er ikke beregnet til, at komme i kontakt med fødevarer. 
Træ er et natur produkt, og der vil være forskelle i træet fra plade til plade. Vores træ leveres ubehandlet og er derfor modtagelig over for snavs, fedt osv. Træet kan med fordel behandles med olie eller ligende.

Alle produkter er tiltænkt dekorativt brug, og må således ikke anvendes, som legetøj.

Vores produkter kan leveres med klæbepuder eller dobbeltklæbende tape til ophængning. Fausø Design kan ikke stilles til ansvar for eventuelle skader, der måtte komme ved nedtagning af produkter. Ej heller hvis produktet falder ned og går i stykker, eller påfører skade på andre ting.


Der tages forbehold for, pris og korrekturfejl, tekniske fejl, afgiftændringer, udsolgte varer, maskinnedbrud og mangler/forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Fausø Design vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
Fausø Design
Solvænget 4
8960 Randers SØ
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, vil pengene blive sat ind på det kort, der er brugt til betaling af din ordre.

 

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på . I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du kontakte os på kontakt@fausoedesign.dk og sende varen til:
Fausø Design
Solvænget 4
8960 Randers SØ

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg - Dette gælder alle former for navneskilte, fødselstavler mm.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er 
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. 
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Kontakt os altid inden returnering på: kontakt@fausoedesign.dk

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus